IMG_0418.jpg
Exported Image_2014-05-05 23-18-38.png
Ridskola Vasa Tölby Solf Korsholm.jpg
IMG_0418.jpg

Teamet


Kom så berättar vi mer

SCROLL DOWN

Teamet


Kom så berättar vi mer

 
Nora Brandt & Ville Klemets  STALLÄGARE  Med mångbottnade avstamp i hästvärlden och en gemensam bakgrund i socialvetenskaper har vi tillsammans hittat en inspirerande melodi att med små och målmedvetna steg utveckla stallet, gården, de sociala rummen och vårt intresse för hästar. Vi vill öppna dörrar och hålla högt till tak. Lyssna och se mer...

Nora Brandt &
Ville Klemets 

STALLÄGARE

Med mångbottnade avstamp i hästvärlden och en gemensam bakgrund i socialvetenskaper har vi tillsammans hittat en inspirerande melodi att med små och målmedvetna steg utveckla stallet, gården, de sociala rummen och vårt intresse för hästar. Vi vill öppna dörrar och hålla högt till tak. Lyssna och se mer...

ANNA KALLIOSAARI INSTRUKTÖR  Som instruktör är Anna engagerad, varm och uppmuntrande. Hennes kunskaper om hästar är mångsidiga och hon inspirerar både elever och hela stall teamet. Framförallt är spannkörning Annas specialintresse och hon tränar aktivt körning med sin frieserhäst Jinke.

ANNA KALLIOSAARI

INSTRUKTÖR

Som instruktör är Anna engagerad, varm och uppmuntrande. Hennes kunskaper om hästar är mångsidiga och hon inspirerar både elever och hela stall teamet. Framförallt är spannkörning Annas specialintresse och hon tränar aktivt körning med sin frieserhäst Jinke.

Mira Huhta INSTRUKTÖR  Socialt ansvar och kunskap om välmående i vardagens realiteter för verksamheten mot en allt bredare syn på stallet som ett spännande verktyg i socialt arbete och socialpedagogisk hästverksamhet. Samarbetet med Mira och hennes företag Hevostoiminta Laukki   för med sig nya former av social hållbarhet.

Mira
Huhta

INSTRUKTÖR

Socialt ansvar och kunskap om välmående i vardagens realiteter för verksamheten mot en allt bredare syn på stallet som ett spännande verktyg i socialt arbete och socialpedagogisk hästverksamhet. Samarbetet med Mira och hennes företag Hevostoiminta Laukki för med sig nya former av social hållbarhet.

 

 
Anna-Lena Lindh INSTRUKTÖR  Anna är stallteamets renodlade hoppryttare. Anna har vuxit upp med hästar och har en bred erfarenhet av hästbranschen. Anna ansvarar för hoppgruppen och fungerar också som vikarie.   

Anna-Lena Lindh

INSTRUKTÖR

Anna är stallteamets renodlade hoppryttare. Anna har vuxit upp med hästar och har en bred erfarenhet av hästbranschen. Anna ansvarar för hoppgruppen och fungerar också som vikarie.  

 

Stallvärdinnorna:  Alva, Aida, Hannah, Nina, Rebecca, Krista och Clara

 

Teamet vid Stall Långvik består utvidgat av alla som bidrar till stämningen och hästlivet vid gården. Stallvärdinnorna som medhjälpare och förebilder är en viktig del av stallet och alla ridelever är basen för framtidens hästfolk. Vid stallet kan man "bara vara" genom att umgås och göra, alla med sin egen drivkraft. Hästliv är allt mellan en bra feelis och fjärilar i magen. Tack till alla som dag efter dag är med och gör vårt stall. Tack också till alla fina grannar och samarbetspartners nära stallet.

Välkommen med! 


Exported Image_2014-05-05 23-18-38.png

Våra hästar


Våra hästar


 

Stallets hästar och ponnyer är valda med omsorg. Våra hästar ska vara vakna men trygga, de ska vara skolade men ändå inga automater. Vi söker variation i typ av häst, ålder och nivå. För ryttaren är det en fördel att lära sig rida och hantera olika hästar. Vi vill stöda ryttarna att forma en realistisk uppfattning om vad hästhantering och ridning innebär. Läs mer om våra hästar och ponnyer genom att klicka på symbolerna intill bilderna. Du är förstås också välkommen på besök till stallet.

 
Ridskola Vasa Tölby Solf Korsholm.jpg

Kontakt


Kontakt


Hästgården hittar ni här
Munsmovägen 58
65450 Solf
Finland

 

Vi berättar gärna mer
mobil:  045 2090191
e-post:  info@stall-langvik.fi
Skype:  brandtklemets