[uppdaterad 3.6.2018]

LÄGERSOMMAREN 2018

Ridlägersommaren 2018 är fylld, men vi tar per sms/telefon (045-2090191) emot köplatser. Till sommarens ridkurs för barn 25-28.7 finns det ännu platser. För barn som är intresserade av ridning eller som vill prova på ridning rekommenderar vi "ridkurs för barn" 25-28.7. Välkomna på ridläger och sommarkurser ☀️🐎

Mer om att anmäla sig:
Vi behandlar anmälningarna i den ordning de inkommer. Vi hjälper er gärna att välja rätt läger (tel 045-2090191 eller epost info@stall-langvik.fi). Läs också informationen här på lägersidan. Alla som fått en lägerplats får en SMS-bekräftelse senast inom en vecka efter insänd anmälning. Alla registreringar är bindande. 


SOMMARKURSER
25-28.7 hoppkurs 135€  FULLSATT
25-28.7 ridkurs för barn 135€   (lediga platser finns) 

RIDLÄGER 2018

Dagläger
4-7.6 (4 dagar) 225€   FULLSATT

Allroundläger
2-5.7 (4 dagar) 355€   FULLSATT

Kombiläger
7-10.7 (4 dagar) 355€   FULLSATT

Träningsläger
12-17.7 (6 dagar) 460€   FULLSATT

 


VILKET LÄGER PASSAR MIG?
 

DAGLÄGER
Daglägret är ett allroundläger som lämpar sig för dig som vill lära dig mer om allt: vi rider dressyr, hoppar, rider i terrängen, rider barbacka mm. Förkunskaper som behövs är att du kan rida utan ledare i skritt och trav. Lägret är en fin möjlighet att dagtid tillbringa flera dagar i stallet tillsammans med kompisar och stallets alla ponnyer och hästar. Tillsammans utför vi stallsysslor, busar i glatt sällskap och äter gott, t.ex. på en trevlig picknick med hästarna. Under fyra spännande dagar i stallet hinner vi uppleva också det överraskande. Lunch ingår varje dag. Åldersrekommendation för deltagarna är 7 år eller äldre. I daglägret ingår en ridlektion varje dag. Det ordnande programmet pågår mellan kl 9 och 14, men det går bra att vistas vid stallet hela dagen (från 14 framåt på eget ansvar).


ALLROUNDLÄGER
Allroundlägret med övernattning lämpar sig för dig som vill lära dig mer om allt: vi rider dressyr, hoppar, rider i terrängen, rider barbacka mm. Förkunskaper som behövs är att du kan rida utan ledare i skritt, trav och galopp. Lägret är perfekt för dig som vill bli säkrare i galoppen eller börja hoppa. Åldersrekommendation för övernattande deltagare är 9 år eller äldre. I allroundlägret ingår två ridlektioner och minst en timme hästkunskap varje heldag och förstås mycket god mat.  På kvällen har vi olika kvällsprogram där vi leker, upplever och undersöker vad allt man kan göra med hästar! Alla läger börjar kl 15.

KOMBILÄGER (allround / träning)
Kombilägret med övernattning är ett läger där vi erbjuder program både för en allroundgrupp och en träningsgrupp. Lägrets ridgrupper delas in enligt deltagarnas önskemål och tidigare kunskapsnivå. Kombilägret möjliggör också att du deltar på läger tillsammans med kompisar eller syskon med olika ridbakgrunder. Åldersrekommendation för övernattande deltagare är 9 år eller äldre. Lägret lämpar sig också för deltagare som är 13 år eller äldre.  I kombilägret ingår två ridlektioner och minst en timme hästkunskap varje heldag och förstås mycket god mat.  På kvällen har vi olika kvällsprogram där vi leker, upplever och undersöker vad alltman kan göra med hästar! Alla läger börjar kl 15.


TRÄNINGSLÄGER
Träningslägret med övernattning lämpar sig för dig som redan ridit ett tag och nu vill lära dig mer i både hoppning och dressyr. Ridlektionerna är intensiva och vi övar att hoppa bana och rida dressyrprogram. Förstås rider vi även ut i terrängen! Rekommenderad ålder för träningslägren är 13 år eller äldre.  I träningslägret ingår två ridlektioner och minst en timme hästkunskap/ridteori varje heldag och förstås mycket god mat. Träningslägret har också kvällsprogram med både kunskapsbetonade och lekfyllda aktiviteter. Lägret börjar kl 15.

 

SOMMARKURSER

Ridkurs för barn

Är du ridsugen? Nu har vi ridkurs för barn som redan rider eller vill prova på ridning. Tillbringa fyra eftermiddagar vid stallet. Vi både rider och pysslar med hästarna och ponnyerna i stallet. Ridning i grupp enligt erfarenhet. Rekommenderas från 7 år eller äldre. Ridkursen pågår under eftermiddagar kl 15-18 och varje kurseftermiddag innehåller en ridlektion. Ingen mat serveras. Som instruktör fungerar Anna Kalliosaari.

 

Hoppkurs

Vi övar på hoppsitsen och följsamhet över hinder,  att hitta rätt tempo och att byta galopp över hindret. Vi hoppar hinder med olika vägar och övar också på att hoppa en hel hinderbana. Hindrens höjd sätts i relation till ryttarens kunskaper. 

I hoppkursen ingår en ridlektion per dag samt hästskötsel (ingen mat). Hoppkursen pågår kvällstid kl 18-20. Som instruktör fungerar Anna-Lena Lindh.

 

LÄGERLEDARE 2018

1396865493413.jpeg

Nora Brandt
Stallägare / ridinstruktör
 

Anna Kalliosaari Ridskolan Stall Långvik Ratsastuskoulu.jpg

Lägerinstruktör
Lägerledare / instruktör

IMG_0399.JPG

Ville Klemets
Stallägare / lägerledare


KONTAKTA OSS

045 - 2090191 [Nora]    
Hitta till stallet [se här]


LOGIN FÖR ANMÄLDA DELTAGARE 


Öppnas under våren
LOGIN LÄGERSIDORNA 2018:
> Lägersidan för dagridläger
> Lägersidan för övernattningsläger